Hem » Tilbehør » Linsevæsker » EasySept 120ml
EasySept 120ml

Bausch & Lomb

EasySept 120ml

Pris: 49kr
Antall Kjøp
  • Produktinformasjon

    EasySEPT fra Bausch&Lomb er en konserveringsfri kontaktlinsevæske for deg som bruker linser regelmessig. EasySEPT er en steril buffret løsning som desinfiserer og oppbevarer myke kontaktlinser i ett eneste trinn.

    Når katalysatorplaten, som er montert i det spesielle etuiet, brukes i kombinasjon med EasySEPT, desinfiseres linsene. Etter seks timer er nøytraliseringsprosessen avsluttet og peroksidløsningen er nå omdannet til en konserveringsfri saltløsning.

    Brukerinfo
    Linsene desinfiseres når katalysatorplaten i det medfølgende etuiet brukes i kombinasjon med EasySEPT. Etter ca 6 timer er nøytraliseringsprosessen avsluttet og peroksidløsningen er blitt omdannet til en konserveringsfri saltløsning. Vær nøye med å aldri sette linsene rett på øyet før peroksidløsningen er blitt nøytralisert. Dette kan eventuelt skade øyet og forårsake en brennende følelse. Bruk heller aldri EasySEPT rett på øyet eller uten det medfølgende etuiet. Skulle du få unøytralisert løsning i øyet, så ta straks linsen ut og skyll øyet med saltløsning eller rennende vann.

Ta også en titt på...